Malezija: Bosanca djevojka “iskoristila zbog sperme”; “Dobila dijete sa europskim genima”

0 197

Bizaran sudski postupak pokrenut je u Maleziji. Naime, Bosanac E. A. , koji živi u toj zemlji, odlučio je da tuži svoju bivšu djevojku zbog, kako je naveo, iskorištavanja njegove sperme.

sudDjevojka ga je, tvrdi E. A, iskoristila kako bi “dobila dijete sa europskim genima”. On je tužbu podnio Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru, piše malezijski portal The Star.

U sudskoj izjavi, 41-godišnji Bosanac, koji ima privatnu firmu u toj zemlji, tvrdi da je u vezu sa 29-godišnjakinjom ušao sa iskrenim namjerama. Kada im se 7. februara 2010. godine rodio sin, E.A. je vjerovao da će to biti prekretnica ka braku.

Međutim, njegova djevojka nije tako mislila. Nakon rođenja djeteta, 29-godišnjakinja ga je, tvrdi on, “uvijek optuživala i tražila razloge za svađu”.

On, također, tvrdi da je želja za seksom i dominacijom njegove sada već bivše djevojke prelazila granice normalnog.

“Tražila je da to radimo šest puta dnevno po jedan sat. Prijetila je da će počiniti samoubistvo ukoliko joj ne ispunim seksualne želje ili je napustim bez razloga”, tvrdi Bosanac koji je u Maleziju stigao 1995. godine.

Nadalje, tvrdi da ga je jednom prilikom napala i ubola u podlakticu. Nakon raskida, djevojka mu je zabranila da viđa dijete i rekla mu da ga je “iskoristila samo zbog sperme”.

E. A. traži novčanu nadoknadu u iznosu od oko 140.000 eura, a cijeli ovaj bizarni slučaj dobiće svoj epilog 1. oktobra, kada bi trebalo da počne suđenje.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x