Kondomi za kućne ljubimce – što da ne?

2 440

Društvo za sprečavanje okrutnosti prema kućnim ljubimcima iz San Franciska pokrenulo je marketinšku kampanju, kako bi ukazalo na važnost njihovog sterilisanja ili kastriranja, ali na sasvim neobičan način.

253737071524dca80aa81c753136360_orig

U promotivne svrhe su osmislili satiričnu kampanju za kondome za kućne ljubimce, i tako pokušali da kod vlasnika kućnih ljubimaca podignu svijest o tome da malo više povedu računa o tome da se ljubimci ne razmonožavaju nekontrolisano.

“Da li je Sparki zavisnik od seksa, a Rendi još više? Ako je to tako možda je vrijeme da popričate sa vašim ljubimcem o tome da počne da koristi kondome”, piše u duhovitoj reklami.

Na satiričnom websiteu koji je pokrenut povodom ove akcije nalaze se različite poruke o važnosti sprečavanja trudnoće kod pasa i mačaka

“Stavi ga prije nego što kreneš”, piše u jednoj od poruka.

Kada se klikne na video koji pokazuje kako se ljubimcu pravilno stavlja kondom, iskače poruke sa tekstom “Postoji samo jedan način da se to uradi pravilno. Steriliši ili kastriraj svog ljubimca”.

Ovakva neobična kampanja je na društvenim mrežama izmamila simpatije korisnika, a za potrebe kampanje čak je u San Francisku na jednom mjestu postavljen i lažni automat za kondome za ljubimce.

 

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FOTON

Sexualno obrazovanje pasa kod mene po jedinstvenoj cijeni od 50 KM po sat! Gluposti nigdje kraja.

ostali
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x