Godine su stanje uma: Bilder (70) bi posramio upola mlađe

Godine su stanje uma: Bilder (70) bi posramio upola mlađe
0 868

Ako podsvjesno razmišljaš o tome koliko imaš godina, tvoja svijest će to prihvatiti, a tijelo će ti se početi ponašati staro, osjećati staro. I tada si star, objašnjava Sonny

Amerikanac Sam ‘Sonny’ Bryant, Jr. (70) iz Georgije počeo je dizati tegove prije 27 godina, nakon mučnog razvoda. Nakon samo 11 mjeseci prijavio se na prvo natjecanje. Iako je došao u pogrešnom dresu i nije znao pozirati, završio je na trećem mjestu. Danas više ne može ni izbrojiti sve pehare i medalje koje je osvojio.

Trenira dva puta dnevno, a noću radi kao vozač viličara. Kaže kako nikada neće otići u penziju jer penzioneri više umiru nego radnici, piše Daily Mail.

Sonny kaže kako je star onoliko kako se osjeća. Ima trbušnjake koji bi posramili većinu duplo mlađih muškaraca, a jedine tablete koje uzima su vitamini. Bez ikakvog problema diže 190 kg.

Brzo sam se navukao. Dobio sam dva trofeja, a prije nikada u životu nisam ništa osvojio. Ljudi kažu da si star zbog godina, ali ja to ne vjerujem. Starost ti određuje stanje uma, a godine su samo broj. Kada kažem ljudima koliko imam godina, ostanu posramljeni – rekao je. Sonny se ženio čak tri puta. Prva žena mu je bila srednjoškolska ljubav. Međutim, ljubav nije preživjela dugih perioda razdvojenosti jer je tada služio u vojsci. Drugu ženu je upoznao u Centru za prijem ratnih veterana. Jednoga dana, 1986. godine, rekla mu je da želi razvod. Bio je u šoku. Tada je počeo trenirati. Treću, kaže, nikada nije volio kao ženu. Razveli su se 2005. godine.

Ako počneš podsvjesno razmišljati o tome koliko imaš godina, tvoja svijest će to prihvatiti, a tijelo će ti se početi ponašati staro, osjećati staro. I tada si star – objasnio je svoju filozofiju.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x