Ekipa iz “Mućki” oprostila se od Triggera

Ekipa Mućki oprostila se od Triggera
0 534

Okupljene su na pogrebu u Londonu predvodili David Jason (74), koji se proslavio ulogom Del Boya, i kći glumca, Emily Lloyd. Glumac je sahranjen u Londonu.

Mjesec dana nakon što je preminuo, obitelj, prijatelji i kolege oprostili su se od Rogera Lloyda-Packa. Glumac, najpoznatiji po ulozi Triggera u seriji ‘Mućke’, u januaru je preminuo u 70. godini od raka gušterače.

Okupljene su na pogrebu u Londonu predvodili David Jason (74), koji se proslavio ulogom Del Boya, i kćer glumca, Emily Lloyd. Lijes su dovezli u ružičastom pogrebnom vozilu. Prije nego što su svi ušli u crkvu, napravljena je kratka pauza i tad je na kovčeg stavljen jedan od Rogerovih šešira. Na sprovodu je bio i Nicholas Lyndhurst (52), poznat kao Rodney iz serije, ili Dave kako ga je Trigger zvao. Među okupljenima je bio i glumac John Challis, koji je u seriji glumio snobovskog prodavača automobila Boyciea, kao i Sue Holderness, glumica koja je utjelovila njegovu ženu.

Roger Lloyd-Pack je u 50 godina karijere odigrao brojne filmske i pozorišne serije. U jednoj od najpoznatijih serija u istoriji britanske televizije glumio je od 1981. do 1991. godine, s tim da se 2003. pojavio i u posebnom božićnom specijalu.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x