UKC Tuzla: Kukić u stabilnom stanju nakon operacije

2 1.892

Predsjednik Pokreta demokratske akcije (PDA) Mirsad Kukić trenutno je u stabilno zdravstvenom stanju nakon operativnog zahvata kojem je podvrgnut u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) u Tuzli, saznaje Tuzlanski.ba.  

Prema našim saznanjima, Kukić je iz Odjela intenzivne njege premješten u Kliniku za kardiovaskularne bolesti tuzlanskog UKC-a. U ovoj klinici će, kako saznajemo biti nastavljen njegov bolnički tretman.

Prema ranijim informacijama, Kukić je povrgnut operaciji zbog pucanja aneurizme aorte, a zdravstveno stanje je pod strogom kontrolom ljekara tuzlanske bolnice.

Kukić je i ranije imao zdravstvenih problema, zbog čega je radi liječenja i kontrole posjećivao klinike u Tuzli i Beogradu.

2
Komentari

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
subasicKKK Recent comment authors
newest oldest most voted
KKK
Guest
KKK

Delic trazi i trazi Kukin crni rokovnik sa logom RMU Banovici. Mnogo toga je Kuko zapisivao, pa i ono gdje je po njegovoj naredbi Delic svjesno isao u krsenje zakona.

subasic
Guest
subasic

Šta je to Kukić u Lukavcu pa mu Naš portal SODALIVE daje ovoliko medijskog prostora, za mene ništa bit će zapamćen kao neko ko je izdao vlastitu stranku i kao kantonalni predsjednik SDA radio za Delića u Lukavcu i Kamenjakovića u Živinicama.Onaj ko jedanputa izda uvijek ostaje pizda, i ništa više od toga. A doći će dan kada ćemo svi polagati račune za svoja djela,a najteže će ih položiti licemjeri i smutljivci jer smutnja je gora od ubistva tako piše u časnoj knjizi po kojoj ćemo svi odgovarati.Zato Vi koji vodite portal nemojte biti robovi licemjera,jer čast i obraz je teško sačuvati. Vi ste, čisti i čestiti i takvi trebate ostati.Uspješan rad Vam želim.