Uhapšen Sead Džinić

0 1.696

IlustracijaPrema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli kriminalna grupa Beriza Kabilovića opet je postala glavna tema u Tuzli.

Ilustracija Naime danas je Sead Džinić iz Kalesije za kojeg se sumnja da je pripadnik Berizove grupe iz pištolja u prepunom ugostiteljskom objektu pucao na Fuada Halilovića iz Tuzle.

Kako RTV SLON nezvanično saznaje Sead Džinić je stanovao jedno vrijeme kod Fuada Halilovića jer nije imao novca za smještaj. Prema riječima Uzejra Gušića jednog od svjedoka, Džinić je ušao u objekat i tražio izvjesnog Indira Halilovića sa kojim je od ranije bio u sukobu. Pretpostavlja se da je Indir bliži rođak ranjenog Fuada Halilovića.

Fuad Halilović je kako saznajemo ranjen u nogu i nije životno ugrožen a smješten je u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli, sa težim tjelesnim povredama dok je Sead Džinić uhapšen i priveden u službene prostorije MUP-a TK.

Kao i obično u Tužilaštvu Tuzlanskog kantona i nakon četiri sata od ranjavanja ništa novo, informacija o počiniocima još uvijek nema.

(RTVSlon)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x