U susret kickbox spektaklu „Noć šampiona VI“

1 1.662

Manifestacija „Noć šampiona VI“ u okviru koje će centralni događaj biti meč za titulu prvaka svijeta u low kicku (85,1 kg) WAKO PRO asocijacije između Salke Zildžića (BiH) i Abdelrahima Chafaya (Francuska), održat će se 28. decembra 2011. godine u SKPC Mejdan.

Izgled plakate

Organizator manifestacije je definisao i učesnike u uvodnim borbama u kojima će ljubitelji kickboxa imati priliku vidjeti šest odličnih mečeva, u okviru kojih će snage odmjeriti takmičari tuzlanskog KBV “Flek Tom-Cat” i beogradske Crvene zvezde”.

Od 12 takmičara koji će se boriti pred tuzlanskom publikom, njih 11 je učestvovalo na posljednjem Svjetskom kickboxing prvenstvu u Makedoniji, a čak četvorica su i osvajači medalja.

Uvodni mečevi koji počinju od 20 h će biti u disciplinama low kick, sa snage će odmjeriti:

Miroljub Nedeljković – Damir Arnaut (- 67 kg), Boban Marinković Semir Delić (- 60 kg), Jovan Kaluđerović – Elmin Živčić (- 91 kg), Darko Milošević – Mesud Selimović (- 86 kg), Viktor Šubić – Igor Emkić (-81 kg) i Dragan Jovanović – Samed Osmanović (+91 kg)

U preduvodnim borbama od 19 sati, tuzlanskoj publici će se predstaviti mladi borci tuzlanskog kluba Mirnes Vejzović, Amar Babajić i Benjamin Mujabašić, koji će za protivnike imati kvalitetne borce iz BiH.

Kao i na prethodnim manifestacijama koje je KBV “Flek Tom-Cat” organizovao u Tuzli, i ovaj put će cjelokupan program, pored odličnih mečeva, biti praćen kvalitetnom produkcijom, koja nudi vrhunski događaj uz nesvakidašnji laser show kakav nemamo priliku često vidjeti na ovim prostorima.

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba ponosni je medijski pokrovitelj ovog spektakla.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kase

gdje se mogu nabavit ulaznice

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x