Tuzlaci oduševljeni sajmom

0 1.039

Drugog dana manifestacije Auto moto show Tuzla 2011 pet auto kuća upriličilo je promocije najnovijih modela automobila. Posjetiocima su predstavljeni i motocikli Čoperi.

Prezentacija

Prvi sajam automobila na prostoru Tuzlanskog kantona i Regije ispunjava očekivanja. Veliki broj građana posjetio je kompleks Panonskih jezera gdje se manifestacija održava a tražila se i karta više. Iako se građani slažu da su cijene izloženih modela uglavnom previsoke za ovdašnji standard, sretni su što konačno u svom gradu imaju priliku uživati u ponudi četveretočkaša o kojima ipak mnogi mogu samo maštati. No priznaju da su i brojne pogodnosti za kupovinu, od kreditiranja po nižim kamatnim stopama, do popusta na pojedine modele.

Velika zainteresovanost

Drugog dana sajma upriličene su promocije modela automobila Mercedes Benz SLS AMG-AC Star Živinice, Volkswagen Amarok-Nipex Tuzla, BMW X3-AC Tomić Sarajevo, Citroen C4-AC Pavić-Komerc Tuzla, Renault Latitude-AK Grabovičkić Tuzla te motocikala Čoperi. Izvučeni su i dobitnici vrijednih nagrada. Podsjetimo organizatori sajma Radio Kameleon i agencija Colosseum Tuzla uz suorganizatorstvo Auto Media Group iz Sarajeva obezbijedili su po 50 nagrada za svaki dan sajma. U nagradnoj igri učestvuju svi posjetioci sajma. Prvi Auto moto show Tuzla 2011 zatvara se u nedjelju, 03.aprila, u 17 sati.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x