Traga se za drugim učesnikom pucnjave koji je ranjen u stopalo

1 613

Sinoć je u Ulici fra Grge Martića u Tuzli došlo do sukoba i upotrebe vatrenog oružja. Prema još nepotvrđenim informacijama u sukobu su učestvovali Seldin i Eldar Imširović iz Tuzle.

Ilustracija

Seldin Imširović je vrlo brzo uhapšen, a za Eldarom Imširovićem, koji je ranjen u stopalo, policija još traga.

Službenici MUP-a Tuzlanskog kantona i Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla su, saznaje Federalna TV, vrlo brzo uhapsili Seldina Imširovića, rođenog 1981. godine u Tuzli, koji je tokom kriminalitičke obrade locirao i mjesto gdje je, nakon pucnjave, sakrio pištolj. Za njegovim rođakom Eldarom Imširovićem, rođenom 1978. godine u Tuzli, službenici policije iz Tuzle i dalje tragaju. Mada je ranjen u stopalo, on se tokom noći nije javio nijednoj medicinskoj ustanovi u Tuzli. Postoje informacije da je dolazio pred Klinički centar u Tuzli, ali, ipak, nije zatražio medicinsku pomoć. Vjerovatno je jedan od razloga i činjenica da je Kantonalno tužiteljstvo u Tuzli za njim raspisalo potjernicu.

Potraga za drugim učesnikom u sinoćnjoj pucnjavi se nastavlja, a istražni postupak se vodi po nalogu dežurnog kantonalnog tužitelja Mugdima Zulčića.

(SodaLIVE.ba/FTV)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
G

pobit ce vas KODZO 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x