Samo danas: Wizz Air objavljuje 50% popusta na svaku drugu kupljenu kartu

0 873

Wizz Air, najveća niskobudžetna avio kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, objavljuje danas promociju u kojoj će svaki punik koji kupi kartu online preko sajta Wizz Air-a 12. aprila 2016. moći da kupi kartu za saputnika u pola cijene. Akcija važi za najviše šest karata. Promocija, koja je jedna od najpopularnijih koje Wizz Air nudi, traje 12. aprila, od ponoći do ponoći.

Promocija je dostupna isključivo preko sajta wizzair.com, a svaka karta uključuje i dodjeljeno sjedište i mali kabinski prtljag. Ostale usluge kao što su veliki kabinski prtljag, predati prtljag (check-in bag) ili prioritetno ukrcavanje nisu uključeni u cijenu karte i mogu se dodati kasnije nakon izvršene rezervacije.

“Idealan način da dočekamo turističku sezonu je velika rasprodaja avio karata. WIZZ je srećan što može uvek da pruži putnicima ono što oni traže – najniže cijene, sjajnu uslugu tokom leta i dodatne opcije, ako ih putnik želi. Naše destinacije su previše zanimljive da biste ih istraživali sami; zato povedite prijatelja sa sobom i to u pola cijene” – kaže Johan Eidhagen, direktor marketinga Wizz Air-a.

Promocija Wizz Air-a traje 12. aprila od 00.00 do 00.00 po srednjeevropskom vremenu. Potrebno je rezervisati najmanje dva sjedišta kako bi na svako drugo sjedište na istom letu i na istoj rezervaciji bio ostvaren popust od 50 posto. Tarifa uključuje takse, ostale obavezne doplate i mali kabinski prtljag (max: 42*32*25cm). Za svako sjedište biće naplaćena administrativna nadoknada u cjelosti. Veliki ručni prtljag, predati ptljag i druge opcione usluge nisu dio ove promocije i mogu biti predmet doplata čak i kada su kupljene u kombinaciji sa kartom kupljenom prema popustu. Karte koje se kupe u okviru promocije moraju biti iskorišćene zajedno, niti se mogu otkazati odvojeno. Rezervacije koje sadrže više od šest sjedišta nisu moguće. Maksimalan broj sjedišta koja su dostupna prema ovoj promocijiji je šest Popust se ne odnosi na slijedeće letove: Budimpešta – Bordo – Budimpešta 14. juna, Budimpešta – Marsej – Budimpešta 18. juna i Budimpešta – Lion – Budimpešta 22 juna.

Komentari

avatar