Pucnjava u Tuzli

0 896

Foto: RTV TKPogodio ga je u nogu, a zatim izjurio iz objekta, dok su Halilovića dva mladića odnijela do Hitne pomoći. Da je ustrijeljeni mladić izgubio mnogo krvi svjedoče i obilni tragovi na cesti i cijelom dužinom pješačkog prelaza.

Foto: RTV TKFuad Halilović ustrijeljen je danas petnaest minuta do jedan sat u mliječnom restoranu “Fresh” u blizini tuzlanske Ekonomske škole.

Kako nezvanično saznaje bhreporter.ba u njega je jedan metak iz pištolja ispalio S. Dž. a zatim pobjegao.

Cijeli događaj odigrao se unutar restorana dok je Halilović sa nekoliko prijatelja sjedio za stolom. Iz unutrašnje prostorije pojavio se S.Dž. koji je prošao pored stola i noseći pištolj ispod ruke pucao u pravcu Halilovića.

Niko od prisutnih u lokalu uključujući i osoblje, da li zbog šoka ili brzine kojom se cijeli događaj odvijao nije uspio vidjeti mladića s pištoljem, tako da ga nisu mogli ni opisati, ali je u sam Halilović dok su ga vodili u Hitnu pomoć nekoliko puta ponovio da ga je ustrijelio S. Dž.

Policija je zbog obilnih tragova krvi blokirala pola saobraćajnice, što je izazvalo gužvu na ionakon prometnoj raskrsnici u gradu.

Fuad Halilović, kako smo saznali iz policijskih krugova sitni je tuzlanski kriminalac, kojem je jedan od hobija zastrašivanje i maltretiranje školaraca. On je nakon što su ga prijatelji odnijeli u Hitnu, prevezen na UKC Tuzla.

Za počiniocem policija još uvijek traga.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x