Panonski mornar konačno na svom moru: Dugo nisam bio u Tuzli…

0 796

Panonski mornar sa svojim mornarima uplovljava na panonsko more 16.03.2012 g. velikim koncertom i 17.03.2012g. premijerom filma „Kao rani mraz“ u grad soli Tuzlu.

Organizator Beral music, Tuzla je adresa za sve zainteresirane agencije koje žele da dobiju podatke o mogućnosti rezervacije ulaznica za ove događaje, smještauj publike, kao i za predviđena mjesta za druženje Đoletove raje.
„Očekujemo Đoleta 13 godina,znamo da ima puno toga novog da nam donese na palubi svoga broda ,mislimo da će tri dana biti malo da ga ugostimo,družimo se s njim na koncertu 16 Marta i premijerno uživamo u filmu „Kao rani mraz“ , 17.Marta u velikoj sali dvorane Mejdan!!!! Pored Đoleta i Panonske mornarice ,u Tuzlu će doputovati i glumci iz filma „Kao rani mraz“…

Za ovaj događaj vlada veliko interesovanje , događaj zvanično i nije bio objavljen a već je rezervisano više od polovine kapaciteta dvorane, zato napominjemo za sve one koji žele doći na koncert i premijeru ,da na vrijeme obezbijede svoje ulaznice.

Obavijest za vjerne fanove iz BiH kao i regiona, rezervacije ulaznica po cijeni od 30KM za koncert i film , moze se izvrsiti putem telefon ( 00387) 066 34 33 33 i mail-a ulaznice@beralmusic.com i www.kupikartu.ba. a preuzeti u roku od 3 dana nakon rezervacije

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x