Mali Hajrudin je izgubio životnu bitku: Nije dočekao da upozna Zlatana Ibrahimovića

5 463

Napustio nas je mali Hajrudin Kamenjaš.

merjema

Napisala je ovo sestra Hajrudina Kamenjaša u Facebook grupi gdje su članovi porodice dječaka koji je bolovao od leukemije do sada izvještavali o njegovom zdravstvenom stanju.

Nažalost, osmogodišnji Hajrudin je danas izgubio bitku sa teškom bolešću.

Podsjećamo, šest godina se borio sa leukemijom, transplantacije koštane srži nisu uspjele. Njegova posljednja želja ostale je neostvarena, upoznati fudbalera PSG-a Zlatana Ibrahimovića.

hajrudin3

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ispravka

nije normalno koliko neuki i neinformisani ljudi mogu lupetati. Žao mi je malog Hajrudina, ali Zlatan nije ni znao da dječak dolazi u Pariz da ga vidi, sve su to prljave igre navodnih menadžera. Ne osuđujte nikoga ako ne znate i ne glumite vjernike

adrijana

ibrahimovic je nebitan u cijeloj prici.jedan mladi zivot je ugasen porodici iskreno saucesce i neka malom hajrudinu dragi allah podari dzennet..

Matrix

Znam da će mnogi ovaj komentar da dočekaju „na nož“ zato što ide uzvodno ali ipak nas različitost u stavovima podstiče na razmišljanje. Šta bi se dogodilo da je Zlatan došao kod Hajrudina pa da se to medijski proprati? Pa kasnije bi dobio na stotine takvih poziva iz raznih krajeva svijeta gdje ima bolesne djece kojima bi to bila posljednja želja a i mnoštvo onih koji bi takve slučajeve zloupotrijebili u raznorazne svrhe. I ne samo Zlatan, mnogo je slavnih ličnosti, dakle od sportista, glumaca, političara, pjevača… U šta bi se to pretvorilo? Na youtube-u postoji snimak gdje je se Zlatan obratio Hajrudinu preko video snimka: http://www.youtube.com/watch?v=tZ0CID8zEfI Što znači da mu je ipak bilo stalo do njega ali direktnim susretom bi otvorio pandorinu kutiju. Možda je upravo to razlog zašto ga je izbjegavao čak i onda kada su Hajrudina dovukli u Pariz. Neka mi bilo tko nađe barem jedan primjer i postavi link gdje je Ronaldo, Messi, neki poznati pjevač ili holivudski glumac učinio ovakvo nešto i ja ću da „bacim u vodu“ sve ovo što sam prethodno napisao. Dakle, ne novac, ne posjete udruženjima i organizacijama nego posjeta nekom pojedincu kao što je to bio slučaj sa malim Hajrudinom.… Read more »

elvis

ispravka ….ne s*** da je zlatan zelio licno bi doletio u sarajevo ili malog u pariz prebacio …. ali da je bogdom mali osto ziv a ko j*** zlatana 🙁

Samir

Nek mu alah podari sve najbolje,a Zlatana netreba ni komentarisati,njegovo ime nije vise vrijedno spomena dok sam ziv.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x