Iz oblasti Neuro-lingvističkog programiranja održane radionice

0 715

U okviru manifestacije 11. Festival cjeloživotnog učenja u BiH Centar za edukaciju i humani razvoj ‘’Amica EDUCA’’ u suradnji sa Agencijom ‘’Slapovi znanja’’ iz Lukavca je organiziralo dvije besplatne radionice iz oblasti ‘Neuro-lingvističko programiranje’.

Prva radionica pod nazivom ‘Uvod u NLP’ je održana 26.10.2010., druga radionica sa temom ‘Primjena NLP-a u edukaciji djece i odraslih’ je održana dana 28.10.2010.g. Radionice su od strane učesnika ocjenjene kao veoma produktivne i postoji interesovanje za nastavak edukacija iz navedenih oblasti.

Voditelj radionice je gdin. Šemsudin Zaimović, certifikovani NLP trener, priznat od strane međunarodnih NLP asocijacija. Posjeduje bogato iskustvo u radu sa ljudima, upravljanju i menadžmentu te edukaciji odraslih osoba. Vlasnik je agencije ‘Slapovi Znanja’ koja pruža usluge edukacije, konsaltinga i osobnog razvoja.

Vrijednost NLP-a je odavno prepoznat u svijetu i već ga koriste milioni ljudi na raznim poljima ljudske djelatnosti, naročito na profesionalnom planu na polju menadžmenta, marketinga, prodaje, obrazovanja, terapije i uopšte u medicinske svrhe, na području psihologije, vojske, policije, sporta i mnogim drugim poljima, kako za privatni tako i za profesionalni razvoj ličnosti. Građani više informacija o NLP-u mogu dobiti na www.nlp.ba

Amica Educa već 14 godina djeluje na području obrazovanja odraslih i promoviše kulturu cjeloživotnog učenja, održane radionice su primjer kontinuiranog aktivnog rada na ponudi kvalitetnih edukacija građanima.

Koordinatorica projekta, Salihbegović Merima

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x