Iskazana zahvalnost policajcima za profesionalno i dostovjanstveno obavljanje zadataka

6 890

Menadžment Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i Uprave policije upriličio je danas u prostorijama MUP TK-a prijem za policijske službenike Policijske uprave Tuzla i Jedinice policije za podršku MUP TK-a koji su zadobili povrede tokom nedavnih protesta u Tuzli.

˜

Ovom prilikom, menadžment je iskazao zahvalnost policijskim službenicima za profesionalno i dostojanstveno obavljanje poslova i zadataka u očuvanju povoljnog stanja javnog reda i mira, te zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana. Zaželjeli su im što brži oporavak i povratak svojim redovnim radnim zadacima.

Menadžment će u narednom periodu posjetiti i povrijeđene policijske službenike u ostalim organizacionim jedinicama Uprave policije MUP TK-a.

 

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
monitor

Sad se opet mogu “rahat” vritit na ulicu i uzimat “cenera”…

Realan

I ja bih Vam čestitao, samo da Vas nisu izdali Radončić i njegovi ljudi u MUP-ovima , SIPI pa niste uspjeli do kraja zaštititi red i mir , imovinu prije svega .

delta

g….ri veliki

tip

Hvala vam sto moj grad ima sve sahtove i hvala vam zato sto je bezbednosna situacija u mom gradu najgora u njegovoj istoriji … Hvala vam

turkeshan

cuj dostojanstveno i profesionalno, ovo mora da je bilo u nekog drugom gradu ili drzavi

Filadendron

Tobejarrabi tobekstafirullah!!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x