Pronađena još jedna plantaža konoplje u Hercegovini

0 328

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u srijedu u mjestu Crgovo, općina Nevesinje, pronašli šest stabljika zeljaste biljke koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu – indijsku konoplju.

Postupajući po prethodno skupljenim operativnim saznanjima i po planu operativne akcije kodnog naziva ‘Plantaža 2020’ policijski službenici MUP-a RS su izvršili pregled terena šireg područja mjesta Crgovo gdje su pronašli šest stabljika zeljaste biljke koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu – indijsku konoplju, visine od 35 do 85 cm.

Policijski službenici ove Uprave, dodaju, nastavljaju rad na dokumentiranju kaznenog djela ‘Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga’, kao i na otkrivanju jednog ili više počinitelja ovoga kaznenog djela. Iz MUP-a RS podsjećaju, da je ovo drugi pronađeni zasad indijske konoplje u rujnu. Policijska uprava Trebinje je za devet mjeseci 2020. godine evidentirala 10 kaznenih djela ‘Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga’, kao i 66 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

5 1 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x