Belamionix

900KM za informaciju o Edinu Gačiću?

1 2.506

Odbjegli višestruki ubica Edin Gačić (42) osumnjičen je da je u subotu, 9. februara, ubio pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića na lokalitetu Suhodol u blizini Tarčina.

Policija još uvijek intenzivno traga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem koji je već sedam dana u bjekstvu. Na jučerašnjoj hitnoj sjednici Vlade KS odlučeno je da će biti nagrađen onaj ko bude dao tačne informacije vezane za lokaciju ubice Edina Gačića.

Prema nezvaničnim informacijama, TV1 saznaje da je visina nagrade 900 KM za informaciju o četvorostrukom ubici.


1
Komentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mujo Becirovic Recent comment authors
newest oldest most voted
Mujo Becirovic
Guest
Mujo Becirovic

E jesu se i pretrgli sa tih 900 KM Premijer kantona Sarajevo rece da ce biti 50.000 KM a vidi spalo sad na 9 stoja.Tako je to u Bosni i kad dodje kakva donacija za puteve ili borce odmah se cifra prepolovi pola drzavi ko biva pola kome se donira kad spadne da opstinski nivo ode jos pola od te cifre opstini pola kome se donira i kad dodje do krajnih korisnika ostane samo sadaka. Tako je to bilo i u ratu sa svim tim silnim donacijama a posle toga pojedinci pokupovase fabrike i sve u tim fabrikama radnici na cestu a oni pare od prodaje masina u dzepove pa dokle vise. Oni ovog covjeka uhvatiti nece nikad covjek je uvijek korak ispred njih a da je negdje u Evropi to se desilo on bi bio u Buksi vec odavno jer njihove su nagrade 100.000 Eurica. Nazalost nije niko od politicara nastradaood tog manijaka nego obicni narod i radnik a da je u pitanju vrhuska diglo bi se to sve odmah. Sramota za DRZAVU.