Civilna zaštita: Kvalitet zraka odgovarao je kvalitetu ČISTOG zraka

5 861

Iako je tokom jučerašnjeg dana zrak u Lukavcu bio vrlo opasan i prema indeksu zagađenosti spadao u najzagađeniji u Europi, danas su iz Kantonalne uprave CZ Tuzla obavijestili građane kako je tokom jučerašnjeg dana zrak u Lukavcu odgovarao kvalitetu čistog zraka.

Dio izvještaja možete pročitati u nastavu:

Prema izvještaju Ministarstva za prostorno uređenje i zaštitu okolice TK, kvalitet zraka za dan 11.12.2018. godine odgovarao je kvalitetu čistog zraka na lokalitetima Skver, BKC, Bukinje i Lukavac dok je na lokalitetima Živnice i Mobilna: Banovići odgovarao kvalitetu prekomjerno zagađenog zraka.

5
Komentari

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
abutabuTruthZaštiti me Bože od Civilne zaštiteSodakoxSenci Recent comment authors
newest oldest most voted
Senci
Guest
Senci

E jbo majku koje ovde lud i do kada misle da nas prave budalaMA.
Jos samo da nam reknu da juce dana nije ni bilo nego samo prEkuce a juce da smo svi prespavali i sanjali neka zagadjenja i trovanja-otrove u zraku.
Kojem qrcu i ova Civilna Zastita sluzi dami je znati ?

Sodakox
Guest
Sodakox

Hahahaha. Vjerujte vlasti a ne sami sebi, hahaah kao da niko nema čulo mirisa. Ja budala majko draga

Zaštiti me Bože od Civilne zaštite
Guest
Zaštiti me Bože od Civilne zaštite

Ovo izjavio onaj uhljeb Delićev što ga je zapolsio da bude šef umjesto Amira, neki žuti Kasumović iz Poljica?! Pa šta on zna iz Poljica njemu je u šumi gore pod Vijencom uvijek isto. Čuj Civilna zaštita? Koja nebuloza, pa kome to više i čemu služi u ovom sistemu osim za pranje para mater Vam ga nabijem. KOga ste Vi zaštitili osim svoje guzice…i prije je AMir Tako dijelio Hedije sirotinji nadajući se da će dobit glasove ko da im je on od svojih para kupio i to se zove Civilna Zaštita , moli ste im tako i kurtone podijelit i oni su za “zaštitu” civila posebno…

Truth
Guest
Truth

Niti nije kako kažu mediji a nije ni kako kaže civilna zaštita. Nečitajte medije ni saopštenja nego pravilnik koju stručnu knjigu ili makar wikipediju da vas nefarbaju. Sve vam dostupno. Do podne u kladionici a poslije podne “j. bo ovo i ono,vidi sta nam rade” …Gledate tv i vidite da se gotovo u svim gradovima kine, japana, j.koreje svi setaju sa maskama. Po zagađenju smo za Peking male mace, djeca u tom gradu u skoli djeca uce da je nebo plavo ali plavo nebo nikad nevide, uvijek sivo. Sav Lukavac moze stati u jedan stambeni blok u pekingu. Maske u lukavcu su se tak od ove godine stidljivo pocele pojavljivati na spomenicima…

abutabu
Guest
abutabu

Trokut u krugu , simbol masona i luminata , oni nam govore kako nije zrak zagadjen haha , nije eto cisci je nego na alpima .