Belamionix

Žarko Vujović u septembru SDA nazivao zločinačkom organizacijom, danas su zajedno (VIDEO)

1 1.564

Povjereništvo Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla u ponedjeljak je jednoglasno donijelo odluku o isključenju iz stranke dvojice zastupnika u Skupštini Tuzlanskog kantona Žarka Vujovića i Huseina Tokića, koji su podržali koaliciju sa SDA u ovom kantonu.

Podsjećamo da je Žarko Vujović jedan od onih koji su govorili da NIKADA neće sklopiti koaliciju sa SDA, a istu je čak nazivao i “zločinačkom organizacijom”.

Da principijelnost i data riječ nisu poznate Žarku Vujoviću, pokazuje i video prilog iz septembra prošle godine, kada je u Poljicu izjavio kako je “brana” za saradnju sa SDA samo Edin Delić.

Neće SDP praviti vlast sa onima kojima 10.000 tona uglja nestane, kao da im je nestala tona. Nestaju neke prijave naše djece za rad u školama. O budućoj koaliciji odlučivat će svaki član. Ne predsjednik Nikšić, Bijedić i Glavni odbor koji može samo da raspiše referendum da li SDP treba da bude u vlasti i sa kim će biti u vlasti, izjavio je između ostaloga Vujović koji je sa nekoliko kolega iz stranke odlučio sa kim će u vlast. Pogledajte video:

1
Komentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vujovic poen iz reketa Recent comment authors
newest oldest most voted
Vujovic poen iz reketa
Guest
Vujovic poen iz reketa

hahahahahah
Oj Zarko *** li ti Sunce jarko
hahaha
samo zigu ove iz Poljica na celu sa Lafinasem