“Privatnik” radnika nagradio novim automobilom

0 4.840

Zdenko Baković, poduzetnik iz Tomislavgrada i vlasnik kompanije Kamensko d.o.o., nagradio je tokom proteklih praznika računovotkinju ove kompanije novim automobilom. Sam Baković potvrdio je to za BiznisInfo međutim nije želio davati nikakav komentar.

“Tako je, ali nema se tu šta komentarisati. Nisam ni imao namjeru da ta informacija izađe u javnost” – kazao je Baković.

Lokalni portali prenijeli su da je riječ o radnici koja u kompaniji radi već 18 godina. Inače, kompanija Kamensko d.o.o. osnovana je ranih devedesetih pod nazivom Baković d.o.o. kada su otvorili svoj prvi prodajni centar u Tomislavgradu. Postepeno su razvijali posao i izrasli u maloprodajni lanac kojeg danas čine tri prodajna centra i dvanaest supermarketa na prostoru općina Tomislavgrad, Kupres i Prozor-Rama.

Ovog ljeta u Tomislavgradu otvorili su i novi prodajni centar u Tomislavgradu koji predstavlja veliki iskorak u poslovanju i u njemu se osim supermarketa sa proširenim asortimanom nalaze i drugi sadržaji kao što su restoran, apoteka i dječja igraonica.

3.7 3 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x