Nakon završenog rangiranja: JU MS Ekonomsko-hemijska škola u Lukavcu na odličnom 10. mjestu

0 2.059

Pedagoški zavod Tuzlanskog kantona Tuzla objavio je preliminarne rezultate vrednovanja rada osnovnih i srednjih škola Tuzlanskog kantona u školskoj 2017/18. godini.

Prema objavljenim rang listama ponovo prvo mjesto osvojila je Behram-begova medresa Tuzla sa (6325) bodova. Druga je MSŠ Gradačac (6262) a reća MSŠ Gračanica (5142).

Nakon obavljenog vrednovanja srednjih škola na području Tuzlanskog kantona od strane Pedagoškog zavoda TK rezultatima mogu biti najviše zadovoljni u JU Mješovita srednja Ekonomsko-hemijska škola Lukavac.

Od svih srednjih škola sa područja opštine Lukavac najbolje plasirana je upravo Ekonomsko-hemijska škola koja je na visokom 10 mjestu svih mjesovitih i drugih srednjih škola na području TK.

Za ovakav ostvaren rezultat najviše su zaslužni uposlenici ove škole koji svojim radom kako u nastavnom procesu tako i u vannastavnom doprinose da ova škola iz godine u godinu bilježi sve zapaženije rezultate na svim poljima što najbolje pokazuje i rezultat na vrednovanju škola.” poručili su za naš portal iz Ekonomske škole u Lukavcu.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar