Krizni štab JZU Dom zdravlja Lukavac: Formirani timovi zdravstvenih radnika za sve mjesne zajednice

2 1.871

U uslovima vanrednih okolnosti u Federaciji BiH vezano za epidemiju bolesti COVID-19, JZU Dom zdravlja Lukavac organizuje dodatne timove zrdavstvenih radnika koji će biti na raspolaganju stanovništvu općine Lukavac na način da će biti dostupni na svoje lične brojeve telefona nakon završetka radnog vremena svaki radni dan od 15:00 do 07:00, subotom i nedjeljom od 00:00 do 24:00 sata.

Na navedeni način timovi zrdavstvenih radnika biti će na raspoganaju za sve upite građana i neophodnu stručnu pomoć vezano za zdravstvene probleme.

Svaki tim čine najmanje jedan ljekar i medicinska sestra-tehničar, a isti se formiraju po mjesnim zajednicama i predočeni su sa ličnim brojevima telefona na fotografijama u nastavku:

2
Komentari

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Solo MunibDzeko Recent comment authors
newest oldest most voted
Dzeko
Guest
Dzeko

Za MZ Lukavac Grad zaduzen je Dr Almir Bilalovic sa svojom mobilnom klinikom sa 5 zvjezdica koja se nalazi u blizini Doma zdravlja.

Solo Munib
Guest
Solo Munib

U ambulantu u Dobosnici ulaz je nemoguc. Sestra otvori vrata tek toliko da ne mozes ni nos ubacit i pita sta hoces. Ako si dosao po recept za roditelja, proturi ti ga kroz vrata kao da je kuga zavladala i da smo svi sugavi..Ajmo jos jedan aplauz za nase doktore vcrs…