Dževadu koji je živio u prikolici šef Drago sagradio kuću: “Najsretniji dan u životu” (VIDEO)

1 2.809

Drago Vuković iz Turbeta kod Travnika za svog je pastira Dževada Đulana izgradio kuću tako da više ne mora spavati u prikolici, piše flash.ba.

-Ovo je moj najsretniji dan u životu. Dobio sam na korištenje pravu bosansku vilu opremljenu sa svim potrebnim uređajima. Mogu se kao čovjek okupati nakon što namirim stoku u štali. Prezadovoljan sam i zahvalan svome direktoru Draganu koji me osigurao kao svoga radnika“, ispričao je Dževad.

Njegov šef Drago objasnio je da je Dževadu želio osigurati bolje životne uvjete jer je jako zadovoljan time kako obavlja svoja zaduženja. 

Kada sam vidio da Dževad odlično obavlja posao, odlučio sam da za njega izgradim suvremenu kuću sa svim uređajima. On brine o 350 ovaca vrlo dobro i zašto ne bi imao uvjete dostojne čovjeka. Farma je među najsuvremenijim u regiji, tako da danas ovčar i nije teško biti, iako mnogi bježe od ovoga zanimanja“, ispričao je Drago za flash.ba

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mujo Becirovic

Svaka cast za Dragu a da su bogdom svi takvi koji imaju i mogu da pomognu svojim radnicima. Drago je susta suprotnost nase drzave koja svojim radnicima samo oduzima a slabo sta hoce dati. Drago ziv i zdrav bio 100 godina kad si takav covjek i primjer svima u Bosni i Hercegovini.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x