˝Primjena zakona o fiskalnim sistemima u FBiH˝

0 1.626

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa Poreskom upravom Federacije BiH – Kantonalnim poreskim uredom u Tuzli organizuje seminar pod nazivom “Primjena zakona o fiskalnim sistemima u FBiH”.

Kantonalna privredna komora

Cilj seminara je upoznati poreske obveznike o zakonskim i podzakonskim aktima za provođenje fiskalizacije u FBiH, dinamici fiskalizacije te redoslijedu postupaka fiskalizacije.

S obzirom na veliki broj nejasnoća vezanih za sam proces fiskalizacije i za korake koje je potrebno izvršiti u tom procesu, na seminaru će biti moguće postavljati pitanja i u direktnom razgovoru sa predstavnicima Poreske uprave FBiH saznati više o eventualnim nejasnoćama.

Predavač na seminaru koji će biti održan 3. marta (10,oo sati) u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla, biće mr. sc. Fikret Hasanović, direktor Kantonalnog poreskog ureda u Tuzli, te predstavnici ovlaštenog servisera i distributera fiskalnih uređaja, “Spin” Tuzla.

Učešće na seminaru je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta neophodno je potvrditi učešće na telefon sa brojem 035/258-260 ili e-mail miralem@kpktz.ba. Kontakt osobe su Miralem Čandić i Edina Kurtić.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x