Završena gradnja garaža iza TC „Omega“ – velika akcija u narednih sedam dana

921

Danas asfaltiranje ulice do garaža, od subote sedmodnevna akcija!

NIK_1528

Garaže u nizu na lokaciji između TC „Omega“ Lukavac i podvožnjaka u potpunosti su završene. Prvim kupcima su u skladu sa dogovorenim rokovima predati ključevi i neki od njih su već uparkirali svoje automobile. Vlasništvo nad garažama će imati oni i to 1/1 što je rijedak slučaj u našem gradu. Građevinska kompanija AAM d.o.o. tako je ispoštovala sve dogovorene obaveze koje se tiču kvalitete i dinamike gradnje.

NIK_1525

Dio garaža još uvijek nije prodat pa povodom okončanja radova iz AAM-a najavljuju novu akciju. Od subote, 24.08.2013 do subote, 31.08.2013 svima koji kupe neku od preostalih garaža kompanija AAM d.o.o. plaća porez na promet nekretninama (900 KM) + notarske troškove i uknjižbu (250 KM)! Upućuju poziv svim građanima koji stanuju u tom dijelu Lukavca da iskoriste ovu jedinstvenu priliku obzirom da porez iznosi 5% vrijednosti nekretnine. Više informacija mogu dobiti na broj 035 550 300.

NIK_1556

Ono u što smo se uvjerili danas je asfaltiranje nove saobraćajnice i pristupnog puta do garaža u Milerovoj ulici. U garaže će se ulaziti sa asfalta uz širok manevarski prostor. Čestitke menadžmentu i stručnom timu AAM-a što su Lukavcu podarili još jedan kvalitetan i funkcionalan objekat.

NIK_1549

POSJETITE AAM FACEBOOK STRANICU

(Sponzorisan članak)

PREPORUČUJEMO

Komentarisanje nije dozvoljeno.