Sretan Dan nezavisnosti!

3 1.121

Svim Bosancima i Hercegovima, našim posjetiteljima u domovini i dijaspori, želimo sretan 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Kao i svake godine, i ove se nadamo da će u našoj zemlji ovo postati veliki praznik.

Dan nezavisnosti obilježava se 1. marta jer je tog dana 1992. održan referendum na kojem su se građani Bosne i Hercegovine izjasnili da žele živjeti u samostalnoj, suverenoj i nezavisnoj državi BiH ravnopravnih naroda i građana.

Leave a Reply

3 komentara za članak "Sretan Dan nezavisnosti!"

avatar
najnoviji najstariji popularni
chsw
Gost
chsw

Sretan dan* Neizvjesnosti! Dan se pretvorio u 20+ neizvjesnih godina bez izgleda da ce se bitnije nesto i promijeniti?! 😉 *** Sta je BA. Zhoda.Live, nista borci, palci i to? Pa jaH, ko Hinj shisha. Kada nema na drzavnim, sto bi bilo na lokalnim. Ko hinj je tjero da se veru po bosansko-hercegovackim vrletima i glume partizane. Ljepo im je nas Aljo rahmetli rekao da ocekuju nista pa ako dobiju nepravdu neka se sami izbore sa etim. Sto neko rece “duge gace cu skinuti tek kada cijena paradajzu bude 1 KM”! Aj objavi ako smes?! 😉

Balkan
Gost
Balkan

INSideru i ostale velike patriote, jeste li na sickom uz prave BORCE ili ste uz ove lukavacke boracke organizacije sto po kancelarijama igraju igrica i uzimaju pare od drzave ?!

Milenko Blagojević
Gost
Milenko Blagojević

Dan neovisnosti bi trebalo slaviti mnogo ponosnije,masovnije i svečanije nego do sada.
1.mart nije samo simbol neovinosti,nego dan kada smo odlučno i hrabro obznanili
plebiscitarno htijenje da budemo svoji na svome. Na zdravlje nam bila neovisna,suverena i samostalna Bosna i Hercegovina !