fbpx

Željo osvojio Kup općine Lukavac

1 min. za čitanje
Ilustracija

U utakmici između dva kaznena prostora više sreće imali su fudbaleri Željezničara i slavili minimalnu pobjedu od 2:1.

I pored izuzetno sparnog vremena dopadljivu igru prikazale su obje ekipe. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri između dva kaznena prostora. Više sreće imali su fudbaleri Jedinstva i u 36. minuti sureta preko Ibrića stižu u vodstvo od 1:0 što je i rezultat prvog dijela. U nastavku Željo se budi najprije prijeti preko Hankića u 51. minuti, ali bez promjene rezultat. U 60. minuti susreta dosuđen je jedanaesterac za Željezničar. Siguran sa bijele tačke bio je Hamzić koji je poravno rezultat na 1:1.

Do potpunog preokreta Željezničar dolazi u 82. minuti susreta kada Bošnjić prizemnim udarcem postiže pogodak za konačnih 2:1 u korist Željezničara.

Susret između Željzničara i Jedinstva iz Huskića dobro je vodio sudija Bačić, a pomagali su mu Todorović i Zaimović, a svesrdnu pomoć su mu pružili fudbaleri obje ekipe u fer i sportskom nadmetanju.

Na ovaj način Željezničar iz Dobošnice okitio se titulom pobjednika kupa Općine Lukavac za sezonu 2010/11.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kazu ljudi u fudbalu nekad moras imat i srece. Eh tako je i Zeljo dobio Huskice.

Huskici su bili bolji svih 90 minuta ali sve te neiskoristene sanse su dovele do konacnog ishoda.Huskici svaka cast. Zeljo ako misli ovako igrati predstojecu sezonu, bolje je da odma odustane od takmicenja, jer nisu ama bas nista pokazali. Alieto sta je tu je mora se cestitat pobjedniku na nezasluzenoj pobjedi.

Poruka mom sinu Anelu koji igra za Jedinstvo a i ostalim igracima stid i sram da vas bude tolike sanse promasiti hocete da vam neko placa dobit ce te sto preko dvoje visi a ja da sam kod kuce Anelu nebi dao ni vecerat nek vecera sanse koje su promasili a ti kakaljicu neznam dali ti zna neko ocitati lekciju da nesmijes faulirati covjeka u sesnestercu neznam sta Vejsil ceka i sto to ne sankcijoncise a Vukovi su daleko jaca ekipa od Zelje i nije njima mjesto u ovoj drugoj kantonalnoj lizi ravnopravno se mogu nositi sa daleko jacim ekipama sa Lukavacke opstine Vukovi sretno pa ako bogda dogodine u visem rangu a bice i para nesikiraj te se

hebote pa za koji god se klub prica kaze se da mu nije mjesto u tom rangu, treba napraviti premier ligu od 200 klubova pa da svi budemo u prvom rangu