fbpx

Veliki uspjeh mladog Lukavčana!

2 min. za čitanje
Mirza Hanić

Najuspješniji u muškoj konkurenciji bili su stonoteniseri Kreke iz Tuzle koji su u finalnom meču svladali STK “Vogošća“. U vrlo uzbudljivom finalu (3:2 ), u petom odlučujućem meču Mirza Hanić je savladao Šeta Igbala iz STK “Vogošća“ sa 3:0 po setovima.

Stonoteniseri Kreke nastupali su u sastavu Edin Gutić, Mirza Hanić i Bakir Ćatić.

Treće mjesto zauzeli su stonoteniseri Borca iz Banja Luke.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je STK “Prijedora“, drugo mjesto STK “Bugojno“ a treće su bile stonoteniserke Kreke iz Tuzle.

Ovaj uspjeh stonoteniskog kluba Kreka je interesantan i za naš grad iz razloga što za mušku ekipu STK “Kreke“ Tuzla nastupa naš mladi sugrađanin Mirza Hanić, kome ovo nije prvi veliki uspjeh u ovoj godini.

  • 07.02. 2011 godine na ekipnom tekmičenju u kategoriji mlađi kadeti koje je održano u Ilijašu osvojio je srebrnu medalju.
  • 26.02.2011 godine na državnom prvenstvu u kategoriji mlađi kadeti osvojio je zlatnu medalju u dublovima u paru sa Adisom Muharemagićem iz Tuzle.

Bitno je napomenuti i to da je naš Mirza Hanić pozvan i na pripreme kadetske reprezentacije koje će se održati od 18. do 20. 03. u Mostaru.

 

Mirza Hanić sa klupskim kolegama
Mirza Hanić sa klupskim kolegama

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bravo MIRZA majstoreeeeee!!!!

Kako je lijepo pročitati da ima mladih koji su iz ovog šugavog grada i koji uspijevaju u poslu kojim se bave!

Nemamo kuglanu – imamo najbolju zensku kuglasku ekipu
Nemamo stonoteniski klub – imamo najboljeg stonotenisera

Imamo fudbalski klub – takmice se u saban ligi

bravo majstore.al opet se spremi za poraz kad dodjes djedu.pozz.

izvjestaj sa mecha 🙂
ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet ping-pong Mirza ping-pong Shet 🙂

bravo Mirza , majstore , čestitke tebi , tvojoj familiji na strpljenju i tvom treneru Goranu Rajčiću na odlično odrađenom poslu.
Bravo Mirza i Gorane vi ste veliki šampioni !

Iskrene cestitke Mirza, samo naprijed!