fbpx

Tufekčić nastavlja karijeru u Bosni BH Gas

1 min. za čitanje
Adnan Tufekčić

Kako saznajemo, za Adnana Tufekčića zainteresovana je ekipa sarajevske Bosne BH Gas a očekuje se da će do kraja mjeseca potpisati ugovor i nastaviti pripreme sa najboljom BH ekipom.

Inače, Adnan je prošao školu rukometa u Lukavcu i već sa 14 godina je igrao Federalnu Ligu BIH što dovoljno govori o njegovom iskustvu. Zatim prelazi u ORK Omladinac Lukavac i nastavlja rad sa istaknutim i dokazanim trenerom Emirom Junuzovićem, nakon čega odlazi u Zagreb (Velika Gorica) i prvi dio prvenstva nastupa za HRK Gorica.

Rukomet u Lukavcu je u uzlaznoj putanji, a dokaz da se dobro i kvalitetno radi je mladi Tufekčić. Rukometašima Lukavca i Omladinca želimo da podignu rukomet na zavidan nivo, a Tufekčiću da nađe svoje mjesto u ekipi RK “BOSNA BH Gas” i reprezentaciji.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Puno srece i zdravlja na putu da nađe svoje mjesto u ekipi RK “BOSNA BH Gas” i reprezentaciji. SRETNO!!!

ODLICNO!!!
Puno srece u daljnjem radu…konacno se dobar rad i trud isplatio…

To Ado legendo samo tako nasatavi :))

machak nek je sa srecom…daces mi dres kad budes igro ligu prvaka!!!

Bilo je pitanje samo kad ce taj momak poceti igrati za velike momke :)))) Sve najboljee debeli a ja cu pitat seju da mi ovako nedjeljom nekad posudi to da pronosam :)))

heh sad je red i na Tufekčića da malo sebe i promoviše naravno uz pomoć Lukavčana u prodaji svojih dresova ja bi lično uzeo jedan dres u Bosna BH Gas-u i svi ostali isto tako uglavnom naše želje su da uspiješ i da se probiješ i do Reprezentativnog dresa naše Jedne i Jedine…

Pozz i na ljeto iako te ja lično ne znam ako bude gdje da se kupi u LK ja ga kupujem pozz…

Jos da je istina bilo bi ok…