fbpx

Reprezentacija TK protiv Slobode igra u Devetaku

1 min. za čitanje
FK Sloboda Tuzla

“U toj utakmici ćemo vidjeti ima li potencijalnih kandidata za dres Slobode. Svakako da u bilježnici imam neka provjerena imena, ali ne bih ih otrkivao. Takođe, razmotrićemo mogućnosti i povratka nekoliko naših mladih nogometaša. No, naša najveća pojačanja biti će Tarik Okanović, Alen Mešanović i Staniša Nikolić, koji će biti spremni za nove izazove”, kaže trener Slobode Denis Sadiković.

Selekciju koji igrači trebaju nastupati za reprezentaciju Tuzlanskog kantona izvršili su trener Priluka i trener Radničkog, Davor Toplak.

Poslije utakmice u Lukavcu nogometaši će dobiti individualni plan i program. Potom će uslijediti boravak na Zlači, a onda odlazak u Međugorje ili Dubrovnik.

Igrači FK Radnički pozvani da nastupaju za reprezentaciju su: Jasmin Jusufović, Aldin Nurić i Jasmin Jaranović.

Utakmica počinje u 13.00 sati.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

E ovo je pametna ideja , znaci sloboda nastavlja sa istom politikom kao i mnogo prije , super neka oni sebi proberu sto za njih vrijedi , a Radnickom k…. u usta pa vi trazite da udju u visi rang , sa cime , kako sa odgriscima sto ostanu ,i da nezaboravim veoma pozitivno od strane Toplaka i ono malo sto valja u Radnickom i okolnim timovima ce poslati u slobodu da sjede na klupi i donose lopte , samo neka nisu u Radnickom ili da nedodju u Radnicki , da nedaj boze nebi opet Radnicki usao u visi rang , sramota je to za kanton jer tu moze da bude samo sloboda pu prodane duse pisam im se na slobodu…

Bice veselo u ponedjeljak:)

DZEVDO SREDIO TEKMU,DA HOCE STA MALO U RADNICKI ULOZIT DA UDJEMO U VISI RANG DA SE MOZE I KOJA TEKMA POGLEDAT U GRADU.CUDIME DA I OBDANISTE NEPRAVI U DEVETAKU

Dječače , idi igraj klikera , bolje ti je no da razbijaš glavu sa “visokom politikom ” .Uvijek je bilo i biće :
Selo fali u grad se svali .Da ne bi fabrike Sode , ne bi se sva sela ni sjatila u Lukavac , već bi čaršija i bila tamo gdje je Husejn kapetan otvorio ,pijacu četvrtkom , tamo gdje je Ale zabijao i Radničkom i DSK -i , i kome svemu ne .

@niko

Niko nikog ne salje, robovlasnistvo je ukinuto. Ako vec neko vrijedi i moze zasto ne bi igrao na visem nivou. Znaci li to da neko treba odbiti bolju platu, bolje uslove rada i vece sanse za napredovanje da bi zadovoljio tebe.

@cu- ja neznam koliko ti poznajes fudbal, to jest kako su zavrsili prethodni igraci koji su napustili Radnicki i otisli u usmrdjelu slobodu i tacnije koliko poznajes situaciju u slobodi sto se tice uslova rada i plate sto si naveo u komentaru , tako da prvo se malo informisi u kakvim je govnima ta tvoja sloboda pa onda se opet javi pa nastavicemo diskusiju …