fbpx

Radnički savladao Modriču

2 min. za čitanje

U okviru priprema za takmičarsku sezonu 2010/2011, FK Radnički iz Lukavca savladao je u petak na stadionu Jošik ekipu Modriče rezultatom 1:0. Minuli tok priprema očigledno je dao željeni rezultat pa je tako igra izabranika Irfana Džinde u potpunosti zadovoljila sve prisutne na stadionu.

Jedini pogodak postigao je Jasmin Jaranović u 33. minuti susreta.

Oba trenera dala su priliku velikom broju igrača, tačnije svim igračima sa kojima trenutno raspolažu, s tim što su prvo poluvrijeme odigrali najjači sastavi sa obje strane.

FK RADNIČKI LUKAVAC: Bećirović, Jusufović, Bajrić, Šubić, Hrnjić,Ibrišimović, Kuduzović Elmir (kapiten), Alagić, Jaranović, Hodžić A., Sejdinović.
Još su igrali: Hodžić E., Bekrić, SINANOVIĆ, Hidanović, Hurtić, Nurić, Mehanović, Ibrahimović, Memić, Softić, Mešić, Aljukić, Merdanović, Knežević, Lović, Fajić.
Šef stručnog štaba: Irfan Džindo
Trener: Damir Haračić

FK MODRIČA: Nikić, Galešić, Đaković, Pupčević, Jovović, Simić, Savić, Bajramović, Bojić, Sakić, Kojić.
Još su igrali: Petković, Janjić, Vujanić, Tomić, Radić, Maksimović, Bajunović, Kostadinović, Ristić, Marić, Veselinović, Kuname Amoa, Vidović.
Šef stručnog štaba: Nikola Nikić.

Narednu prijateljsku utakmicu FK Radnički igra u srijedu, 21. jula u Živinicama protiv ekipe Slavena.

U nastavku pogledajte i video prilog koji su napravile kolege sa RTV Lukavac a u kojem se opširnije govori o pripremama i planovima FK Radnički u narednoj takmičarskoj sezoni.

Foto: Arhiv

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ne mogu da pronadjem adekvatne rijeci,kojima bih mogao opisati igru mladog Sinanovica.Apo,aferim!

Merdanovic!??Jel to od Merdana sin!??

Oho mirise mi na dobro,idemo idemo,a Apo je doktor fudbala……

Zao mi Kuduza nekako sto nije doguro dalje al’ mi je u jednu ruku drago sto se vratio kuci. Dosta igraca ne poznajem sa ovog spiska, ali se nadam da ce Dzindo vratit Radnicku u visi rang, iskreno jedino bi to on mogo,Vehad ili Ibrak. Toliko 😉