fbpx

Radnički donio bodove iz Gračanice

1 min. za čitanje

NIK_4907

Najbolji u redovima Radničkog bili su Dino Tokić sa postignutim 21. poenom, Adnan Ćosić sa 20 poena i Faris Džibrić koji je postigao 17 poena.

Posebno treba istaknuti playmakera Maida Karića koji je sigurno vodio svoju ekipu a postigao je ukupno 11 poena.

Tokom cijelog meča moglo se vidjeti da svi igrači i stručni štab djeluju jedinstveno i složno. To je sigurno i razlog odličnoj igri i pobjedi nad favorizovanim protivnikom. Kada je trebalo donijeti važne taktičke odluke, tu se iskazao trener Ibričić što je na kraju i donijelo bodove u Lukavac.

U narednom, 11. kolu, naši košarkaši u Lukavcu dočekuju ekipu Odžaka. Datum i satnica će biti naknadno objavljena.

Pozivam navijače da podrže naše košarkaše. Gledaoci trebaju nagraditi ovaj trud i borbenost na terenu a mi ćemo se potruditi da ostvarimo novui pobjedu. Još jednom, dođite za vikend da podržimo naše momke, oni to zaslužuju, naš sportski grad to zaslužuje. Bdimo primjer. Poručio je trener KK Radnički, Denis Ibričić.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ove momke treba pratiti i pruziti im zasluzenu podrsku.
Samo ne znam, sto vise se ne obraca paznja na njih? Sto ne dobiju i vecu podrsku navijaca Sioux-a?
Ima jako dobrih i talentovanih momaka u klubu. Takodjer ovo je jedini prvi tim kosarke u nasem gradu. Potrebna je sto veca podrska tim momcima. Ipak im je prva sezona.
Sve u svemu, samo pohvale i nastavite sa jakim radom !

Svaka cast momci !

Čestitke na pobjedii. Da li neko zna da li je igrao hase i debika i koliko su dali koševa jer čuo sam da su oni standardni u ekipi radničkog u A2 ligi