fbpx

Radnički dočekuje ekipu Ingrama iz D. Potoka

1 min. za čitanje

Nakon što je početak proljetnog dijela prvenstva u okviru Druge nogometne lige FBiH – grupa Sjever već dva puta odgođan zbog loših vremenskih prilika, sutra će se konačno odigrati i prve utakmice u ovom rangu takmičenja.

Radnički iz Lukavca na stadionu Jošik dočekuje ekipu Ingrama iz Dubokog potoka. U redovima Lukavčana vlada optimizam pred sutrašnju utakmicu.

“Naša ekipa je evidentno pojačana u pauzi i zadovoljni smo prikazanom igrom i zalaganjem tokom priprema. Ukoliko u prve tri utakmice ostvarimo povoljan rezultat odnosno uspijemo osvoijiti maksimalan broj bodova (9 op.a), nije nemoguće da se do kraja prvenstva priključimo vodećim timovima u utrci za prvo mjesto i ulazak u viši rang takmičenja. Što se utakmice protiv Ingrama tiče, mislim da uz maksimalno zalaganje svih igrača na terenu pobjeda neće doći u pitanje”, rekao je za SodaLIVE Amir Imamović, trener FK Radnički.

Jesenji dio prvenstva ekipa Radničkog završila je na 9. mjestu sa osvojenim 21 bodom i gol razlikom 21:22. Vodeća ekipa na tabeli trenutno je Gradina iz Srebrenika sa osvojenim 31 bodom.

Sutrašnja utakmica na stadionu Jošik u Lukavcu na rasporedu je u 15.00 sati.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

E moj Sipak,kakvo crno prvo mjesto…misli ti na opstanak!!! A sa tom Upravom i Strucnim stabom,i to je veliki uspjeh!!!

nekada je Polet,Zagorje,Huskici igrali sa Dubokim potokom..Dje smo mi spali da igramo sa mjesnim zajednicama.

kako vas nije sramota samo tako pricat de malo razmislite …. oce ko pomoc tom vec dosadnom pricom kako ovo kad smo i tako to de malo nebi li ko sta pohvalio ili mozda pomogo a ne da samo blatite i pricate kojekakve debuloze….

sine dragi kad provedes mladost u tom klubu i toliko toga dadnes,a od njeg nista ne dobijes ne mozes pricat pozitivno…kad to osjetis na svojoj kozi ne bi sigurno razmisljao pozitivno!!! i ne kaze se “debuloze”,ta rijec nije bas poznata siroj javnosti…vjerovatno si mislio reci “nebuloze”?! toliko o kompetentnosti…pozz

FK RADNICKI 1:0 NK INGRAM

necu da garantujem 100% al proveo sam u tom klubu mozda duplo vise od tebe ako si nesto ocekivo onda si se zajebo….. sto se toga tice a i ovo prepucavanje preko neta mi ne ide a pogotovo kad se neko pravi pametan ko ti …..
ps.vanja..

to sone …nedaj se………..

sone je sampion oooooooooo

to sone kralj si a i ovo sto rade Radnickom je sramota