U prijateljskom meču Banovići savladali Omladinac

Foto: SodaLIVE.ba
0 1.146

Ljubitelji rukometa u Lukavcu imali su priliku pogledati prijateljsku utakmicu između seniorskih ekipa Prve lige Federacije BiH, ORK „Omladinac“ iz Lukavca i RK „Banovići“ iz Banovića.

Foto: SodaLIVE.ba

U pripremnoj fazi uigravanja seniorske ekipe „Omladinca“ za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH – grupa sjever, koje je planirano za prvi vikend u mjesecu martu tekuće godine, u nedjelju u 17,00 sati u Sportskoj dvorani u Lukavcu odigrana je prijateljska utakmica sa rukometašima RK „Banovići“.

Ekipa „Omladinca“, sa raspoloživim kadrom pokazala je određene nedostake koji će se u narednom periodu morati otkloniti kako bi se što spremnije ušlo u nastavak prvoligaškog takmičenja i održala trenutna pozicija na tabeli.

Od domaćih igrača istakli su se juniori Grahić sa 7, Spahić sa 5 i Omerdić sa 4 pogodtka, koji će u nastavku prvoligaškog takmičenja biti i nosioci igre seniorske ekipe.

Foto: SodaLIVE.ba

U ekipi gostiju najbolji strijelac sa 8 pogodaka bio je Rahmanović, a za njim slijede Modrić sa 5 i Brčaninović sa 4 pogodtka.

Konačan rezultat ORK “OMLADINAC”  LUKAVAC – RK „BANOVIĆI“ BANOVIĆI 20:25.

Foto: SodaLIVE.ba

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x