Počela Zimska liga u malom nogometu

Zimska liga
1 1.243

U četvrtak, 20.12.2012. godine u Sportskoj dvorani Lukavac otvorena je Zimska liga u malom nogometu. Ove godine prijavljeno je 26 ekipa koje će se takmičiti u 5 grupa.

Zimska liga 2011
Foto: Arhiv

Nosioci grupa su ekipe: Euroherc Lukavac, Željezničar Dobošnica, Mramor Babice, Asocijacija Mladih SDA Lukavac i Radnički Lukavac.

Grupa A: “Euroherc” Lukavac, “BSK” Bokavići, “Top Dom” Tabaci, Caffe bar “Bumbar”, “Modrac” Modrac.Grupa B: “Željezničar” Dobošnica, “Sloga” Bikodže, “Beta klub” Lukavac, “Rudar” Zagorje i “Podrinje” Mosorovac.
Grupa C: “Mramor” Babice, “Ekro promet” Gnojnica, “Bistarac” Bistarac, “Polet” Hrvati i “Svatovac Aluprom” Poljice.
Grupa D: “Asocijacija Mladih SDA” Lukavac, “Sinovi Bosne” Lukavac, “Dom zdravlja” Lukavac, “Ratiš” Kruševica i “Orahovica 77” Orahovica.
Grupa E: “Radnički” Lukavac, “Jaruške” Jaruške, “Čaršija” Čaršija, “Menadžer” Poljice i “Jedinstvo” Huskići.

Na sjednici koja je održana 20.12. donesena je Odluka kojom se mijenja član 4. propozicije takmičenja i tako će od ove godine biti odigrane utakmice u grupama a dvije prvoplasirane ekipe će nastaviti sa takmičenjem. Prvaci grupa igraju za prvo mjesto dok drugoplasirane ekipe igraju za treće mjesto.

SodaLIVE.ba će ove godine pratiti završnicu turnira.

Utakmice grupne faze su na programu u subotu (22.12.), nedjelju (23.12.), ponedjeljak (24.12.) i utorak (25.12.) od 16.00 do 22:00 sata.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman

a glupog pravila

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x