ORK Omladinac završava pripreme za Börde cup 2011

3 729

Rukometaši ORK „Omladinac“ Lukavac pripremaju se u sportskoj dvorani u Lukavcu za peto uzastopno učešće na međunarodnom omladinskom rukometnom turniru „5. Börde cup 2011“, u njemačkom gradu Magdeburgu.

ORK Omladinac

Turnir se igra u periodu od 26. do 28. avgusta, a naša ekipa na put će krenuti 25. avgusta.

Ove godine, po prvi puta, ORK „Omladinac“ Lukavac na turniru učestvuje u dvije takmičarske kategorije, ‘94 godište i mlađi i 96.godište i mlađi.

Do danas je poznato 10 učesnika turnira u kategoriji ‘94 godište i mlađi i 16 učesnika turnira u kategoriji 96.godište i mlađi, iz tri evropske zemlje, kojima će se u tri dana takmičenja suprotstaviti naše mlade rukometne nade.

Podsjetićemo našu javnost da je Omladinski rukometni klub „Omladinac“ Lukavac na prethodna četiri turnira osvojio jednu zlatnu medalju, dvije bronzane, a prošlogodišnji turnir završio na šestoj poziciji.

Prilika je ovo da pozovemo sve one koji vole rukomet i sport uopšte, da podrže i pomognu odlazak mladih lukavačkih rukometaša u prijestolnicu njemačkog rukometa, grad Magdeburg, a takođe, koristimo priliku da sve potencijalne sponzore pozovemo da se obrate Upravi kluba ukoliko žele da se logo njihove firme nađe na dresovima rukometaša ORK „Omladinac“ iz Lukavca.

ORK Omladinac

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ble!

Da se ne bi lagali,proteklih godina su skupljana djeca iz cijele BiH,mlade nade našeg rukometa i oni su išli sa par naše djece u Magdeburg na turnir.Znači NISU naša djeca išla,već 2-3 naših lukavčana a ostatak ekipe je skupljen iz BiH i takmičili su se pod logom ORK Omladinac Lukavac.
Ovako se narodu mažu oči i prodaje mačak u vreći a novinari se samo znaju žaliti kada budu napadnuti.

Svaka čast na osvojenim peharima,ali dajte da idu naša djeca i neka se oni bore i druže pa makar bili i zadnji ali to su naša djeca!

soda carsija

ko su sad oni….

ozRen

..,Magdeburg je jak rukometni centar u SR Njemackoj i lijepo je sto Lukavcani salju svoje juniore im,po meni u interesu Lukavackog rukometa trebali bi slati pripadnike svoga kluba…da vide i uce kako se radi u drugim klubovima a ujedno to im je i nagrada za njihovo opredjeljenje da se bave rukometom…plasman je manje vazan i zato se slazem sa prethodnim komentarem,mjesto je “samo” za Lukavcane.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x