fbpx

ORK „Omladinac“ Lukavac otvara „5. Börde cup 2011“ u Magdeburgu

1 min. za čitanje
Foto: Arhiv

Turnir otvaraju 27.08.2011.godine u 10,00 časova, u dvorani „Sporthalle Fermersleber Weg“ u Magdeburgu međusobnim susretom ORK „Omladinac“ Lukavac i BSV 93 Magdeburg u kategoriji dječaka do 18 godina.

U drugoj utakmici u 11,00 časova našu ekipu očekuje TSV Zehlendorf, u trećoj u 14,00 sati igramo sa LHC Cottbus, a prvi dan završavamo četvrtom utakmicom u 16,00 časova sa prošlogodišnjim finalistom turnira ekipom Berliner Sportverein 1892 iz Berlina.

Foto: Arhiv

U prvom krugu takmičenja ukupno se igra 20 utakmica u dvije odvojene grupe a prolaz u drugi krug takmičenja obezbijedit će po pet prvoplasiranih ekipa iz obje grupe.

U kategoriji dječaka do 16 godina, isti dan u 10,00 časova, u dvorani „Albert-Einstein-Gymnasium“ u Magdeburgu, prvu utakmicu rukometaši ORK „Omladinac“ Lukavac igraju protiv ATSV Habenhausen, u drugoj utakmici u 11,10 časova protivnik nam je TSV Zehlendorf, a u trećoj u 14,40 sati igramo sa HSG Schwanewede/Neuenkirchen.

Foto: Arhiv

Ova kategorija podijeljena je u četiri grupe sa po četiri ekipe, nakon čega se po dvije prvoplasirane ekipe raspoređuju u dvije grupe i drugog takmičarskog dana ponovo igraju grupnu fazu takmičenja.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Momci puno srece … :)))