fbpx

Omladinac ponižen u Lukavcu; RK Lukavac poražen u Banovićima

1 min. za čitanje
Omladinac - Bosna TS
Omladinac - Bosna TS
Omladinac – Bosna TS

ORK Omladinac je ponižen u Lukavcu gdje je upisao poraz od Bosne TS, ekipe kojoj je ovo tek druga pobjeda u takmičenju.

Omladinac - Bosna TS
Omladinac – Bosna TS

Od samog početka gosti su pokazali da se nisu došli braniti i cijelu utakmicu su uspješno zadržali od početka utakmice stečeno vodstvo. Da na golu Omladinca nije bilo iskusnog Kuduzovića (¸40. minuta igre) rezultat koji je na kraju glasio 26:28 sigurno bi bio ubjedljiviji jer je Kuduzović imao nekoliko sjajnih odbrana.

Omladinac - Bosna TS
Omladinac – Bosna TS

Devetim porazom u nizu a desetim iz jedanaest utakmica, Omladinac će proljeće dočekati sa tri boda i ubjedljivo na posljednjem mjestu na tabeli.

Omladinac - Bosna TS
Omladinac – Bosna TS

RK Lukavac je na gostovanju u Banovićima iznenađujuće poražen rezultatom 25:20. Ovo je ekipi iz Banovića tek treća pobjeda a RK Lukavcu četvrti poraz. Lukavčani će proljeće dočekati na četvrtoj poziciji na tabeli.

Omladinac - Bosna TS
Omladinac – Bosna TS

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Molio bi samo jednu uspravku. Kuduzovic nije branio 55 nego 40 minuta. Prvih 15 minuta je branio Imamovic pa je onda usao Kuduzovic koji se opet zamjenio sa Imamovicem u 55 minuti. Hvala 😀

Ork to je ocigleno imamovic stid ga sto covjek od 50 godina vise brani nego on !!

Gledatelju, grijesis prijatelju. Ja sam gledao utakmicu sa tribina od samog pocetka do kraja i samo govorim kako je bilo. Ja Harisa vrlo dobro znam i dobri smo prijatelji i pricao sam sa njim poslije utakmice i ako ce ti biti utjeha stid ga jest sto je Kuduzovic branio vise od njeg. 😀

Samo da napisem da RK LUkavac nije porazen od igraca iz Banovica nego od “sudija” iz Zivinica … Namjerno sam stavio sudije pod navodnike jer se oni ne mogu nazvati sudijama i sramota je da sude !!!

“Ork” ili ti ga Imamovicu losa ti lafina 😉

Gledatelju, mene jesto stid sto je moj trener branio bolje i vise od mene. Al isto tako gore u tekstu jest greska Trener je branio 40 minuta a ne 55. Ja sam poceo utakmicu na golu prvih 15 minuta i zavrsio sam utakmicu zadnjih 5 minuta. Kako je to ovaj “Ork” ili sto ti se provaljujes da sam to ja napisao 😀 Al ne treba mene samo da bude sramota zbog mog Trenera vec treb da bude sve igrace kojima je on branio. Zar nije sramota da Covjek od 50 godina branio momcima od po 20-25 godina. 😀 😉 lijep pozdrav 🙂

Harkom ili ti Ork, nemoj da se prosipaš prijatelju. ISTI SI tj. Imamović a to dokazuješ ovim avatarom sa lijeve strane. Uporedi avatar za nick Harkom i Ork, isti je, zar ne? A znaš li zašto? Zato što si pisao ISTI email i kada si se predstavljao kao Harkom i kada si se predstavljao kao Ork 😀 Previše je slučajnosti da to budu dvije različite osobe jer je potrebno napisati identičan email.

Pratim ovu situaciju u Omladincu i stvarno je sve žalosno, od situacije, preko igre, igrača i do uprave. zanima me zašto se niko iz kluba ne javi i kaže šta se dešava? Zašto igrači odlaze? Pitaj ih na treningu pa nam prenesi… ili ćeš nam ti to reći?

A tebe ORK neka je stid za ovaj komentar:

“Igrac, ajd suti svega ti Halida nema sto biti stid sto on brani za prvi tim Omladinca. Ostale igrace kojima on brani treba da bude stid. pogotovo sve momke na kojima on skupi po 6-7 odbrana u onih 10 minuta sto udje u igra, a ti momci imaju po 20 godina. Pored Halida ima Imamovic koji je ovu polusezonu pokazao daa vrijedi nesto. to pokazuje broj odbrana po utakmici. Tako da bolje ti je gledaj i uci kako se ogra sto bi Guja reko nego sto da se tako izrazim seres po ovom portalu. I usput i ekipi imaju samo 2 golmana, a to su Halid i Imamovic. I zamolio bi Urednika portala da ispravi gresku, jer Osmanovic i Huskic nisu napustili klub. Osmanovic jos uvjiek igra, a Huskic je povrijedjen. I ne mora se u svakom clanku o Omladincu spominjat Mujic i Spahic. Nisu to igraci koji su puno doprinjeli ovom klubu da bi se toliko hvalili. Hvala”

Spominješ u ovom kontekstu MUJICA i SPAHICA a do juče si ih oslovljao sa BRATE, PRIJATELJU… grlio, ljubio i lizao im… a možda to i danas radiš? Priznaj, ne laži sam sebe… pola ti se prašta…