fbpx

OK ”Vitez” – ŽOK “Smeč” 3:2

2 min. za čitanje

smec2
Nakon ostavke trenera Buljubašića, našu ekipu je u ovom susretu predvodila kapiten ekipe Melisa Osmić i u nenadano dobrom nastupu naših odbojkašica, malo je nedostajalo za popuno iznenađenje.

Naše odbojkašice su odlično otvorile utakmicu i prvi set dobile rezultatom 25:15. Drugi i treći set su pripali domaćoj ekipi, ali su se smečerice odličnom igrom vratile u igru i četvrti set dobile sa 25:12.

U odlučujućem petom setu naše odbokašice su propustile priliku za puni plijen, nakon dvije izgubljene meč lopte rezultat je bio 19:17 za ekipu OK “Vitez”, za konačnu pobjedu 3:2 po setovima.

OK ”Vitez” – ŽOK “Smeč” 3:2 ( 15:25, 26:24, 25:14, 12:25, 19:17 ).

Ozbiljnim pristupom igri, zalaganjem svih igračica i pored odsustva trenera ekipa ŽOK “Smeč” se prikazala kao ozbiljan kolektiv i ekipa na koju se može računati.

Uprava ŽOK “Smeč” je već obavila razgovor sa nekoliko kandidata za novog trenera i prema raspoloživim informacijama, u nastavku prvenstva ekipu će sa klupe predvoditi Dražen Gojković, koji je u ranijem periodu bio trener ove ekipe i vodio školu odbojke ŽOK “Smeč”.
Nakon pet odigranih kola ekipa ŽOK “Smeč” zauzima osmo mjesto na prvenstvenoj tabeli sa 7 osvojenih bodova, a naredni susret naše odbojkašice igraju protiv ekipe ŽOK “Kakanj”, u subotu 02.11.2013. godine u 14,00 sati u sportskoj dvorani u Lukavcu.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments