fbpx

Održano takmičenje osnovnih škola u odbojci

1 min. za čitanje

U organizaciji Sportskog saveza Općine Lukavac održano je odbojkaško takmičenje za osnovne škole. Učestvovale su ekipe djevojčica i dječaka iz svih osam osnovnih škola.

U ženskoj kategoriji u polufinalnim utakmicama ostvareni su sljedeći rezultati Lukavac Grad – Lukavac Mjesto 2:0 i Dobošnica – Puračić 0:2. U utakmici za treće mjesto Lukavac Mjesto je savladao Dobošnicu, a u finalu Lukavac Grad je bio bolji od Puračića.

U muškoj kategoriji u polufinalnim utakmicama ostvareni su sljedeći rezultati Prokosovići – Lukavac Mjesto 2:0 i Dobošnica – Lukavac Grad 0:2. U utakmici za treće mjesto Dobošnica je savladala Lukavac Mjesto , a u finalu Lukavac Grad je bio bolji od Prokosovića.

Po završetku takmičenja predstavnici Sportskog saveza svim su školama poklonili odbojkaške lopte.

(SodaLIVE.ba/RTVL)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ehhhh kad sam ja igraooo bilo je mnogo zanimljivije….danasnja djeca nisu toliko zainteresovana za ovaj sport….NAZALOST! :((…..

Cestitke svim ucesnicima na ostvarenim rezultatima

e jbo vas grom moja ekipa Lukavac Mjesto nismo ni igrali za trece mjesto samo su rekli vi ste treci i . sto zanci da nije dobosnica vec Lukavac Mjesto je trece mjestO nije se ni igrala utakmica za trece vec nako ofrlje su reklII da je Lukavac Mjesto tj.moja ekipa treca hvala,,,