fbpx

Utakmica sezone: Sedmica dočekuje Slobodu

1 min. za čitanje

U okviru 16. kola Superlige FBiH, lukavačka Sedmica u subotu, 11.3. u sportskoj dvorani Lukavac, dočekuje ljute rivale, OK Sloboda Tuzla.

Ovaj meč bi u velikom značaju mogao da odluči putnika u Premier ligu BiH. Utakmica se igra u subotu, sa početkom u 19:00 sati.

Ova utakmica bi mogla biti jedan svojevrsni psihološki rat, te ekipa koja bude hladnije glave, sigurno ima više šansi za pobjedu. Rezultati u drugoj polusezonu, pogotovo pobjede na teškim gostovanjima u Kalesiji i Bihaću, i domaći teren daju za pravo da su domaćini blagi favoriti u ovoj utakmici.

– Respektujemo goste iz Tuzle. Imaju jako kvalitetnu ekipu koja konstantno dobro igra, ali naša trenutna forma i domaći teren daje nam za pravo da se nadamo povoljnom rezultatu u subotu. Izjavio je za naš portal Alen Džambić, trener Sedmice.

Uprava i igrači ovim putem pozivaju sve ljubitelje odbojke da u što većem broju dođu i i pruže podršku, ovoj generaciji koja ima šta pokazati, a igrači se nadaju da će publici vratiti svojom dobrom igrom i pobjedom.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments