fbpx

Smeč Lukavac počeo sa pripremama: Adnan Žilić novi trener

2 min. za čitanje

unnamed-11

Dana, 02.08.2016.godine u Sportskoj dvorani Lukavac izvršena je prozivka igračica ŽOK Smeč Lukavac i ujedno označen početak priprema kluba. Igračicama je prezentiran plan rada ali i novine koje su uslijedile nakon Izborne skupštine koja je iskorištena da se klub reorganizira u igračkom, trenerskom ali i u kadrovskom smislu.

Tako je prije svege poželjena dobrodošlica novim-starim igračicama Smeča, Ines Imamović i Merimi Džibrić, djevojkama koje su svoj odbojkaški put započele upravu u ovom klubu i koje će svojim iskustvom i kvalitetom dati dodatnu sigurnost mladim igračicama u narednom periodu.

Predstavljeni su i treneri koji će raditi sa mlađim kategorijama: Melisa Osmić i Jasminka Valjevac koje očekuje zahtjevna zadaća – nastaviti niz uspjeha na koje smo navikli od mlađih uzrasta.

Seniorsku selekciju će voditi Adnan Žilić, dugogodišnji igrač i sportski radnik, osoba koja je vodila selekciju Katara i bila postavljena za trenera juniorske selekcije Bosne i Hercegovine. Međunarodno iskustvo i kvalitet koji posjeduje biti će dobra nadogradnja talentu i upornosti Smečericama.

Kvalitetne pripreme i normalne uvjete za trenažni proces na sebe je preuzela Uprava kluba koja je potvrđena na Skupštini i koju čine:

  • Anto Crvenković, predsjednik
  • Samir Džambić, team menager i član uprave
  • Nermin Dautović, član
  • Nihad Valjevac, član i
  • Asim Turkić, član

Pozitivna atmosfera među igračicama, kvalitetan i stručan kadar kao i dobri uvjeti za pripremu bit će dobra uvertira za predstojeću sezonu i nadamo se dobre rezultate koje smo navikli od ŽOK Smeč Lukavac

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kad bi Dževdu imali u Modracu,
bilo bi im udobnije neg’ na madracu…

Izvinjavam se na nepreciznom „smeču“ koji je trebao da
završi na drugom dijelu „terena.“
Želim uspiješnu sezonu Lukvčankama.