fbpx

Saši Radmanoviću reprezentativci BiH uručili dres i zahvalili se na podršci

1 min. za čitanje

Odbojkaši reprezentacije BiH boravili su u našem gradu proteklih dana, a 15. juna u Sportskoj dvorani u Lukavcu su odigrali utakmicu protiv Grčke.

Dan ranije reprezentativci su u ime Odbojkaškog saveza BiH, Saši Radmanoviću uručili dres reprezentacije BiH i na taj način se zahvalili što ih vjerno prati iz utakmice u utakmicu.

Foto: F.A. Dragec

Naš Saša nije krio oduševljenje divnim gestom reprezentativaca i obećao je podršku svim selekcijama.

Foto: F.A. Dragec

Reprezentacija BiH je izgubila 3:0 od Grčke u zadnjem kolu CEV Srebrene lige. Naša reprezentacija je takmičenje završila kao posljednoplasirana u grupi A sa jednom pobjedom i pet poraza, koliko ima i Mađarska, ali koja ima bolji set-količnik.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sampioni,sampioni hajmo hajmo…

A sta ce I ti reprezentativci kad para nema I nekaze se dzaba koliko para toliko I muzike. A kod nas je sve bez muzike jer para nema. Svi sportovi osim Fudbala krpe se pred ta takmicenja I kubure sa prevozom smjestajem I svim drugim sto ide uz rad jedne dobre ekipe. Ali eto kod nas je tako I sta da se radi. Dok nebude bolje svima u BiH nece ni sportasima a za sad ko nas void I ko nam kapu kroji daj boze u dogledno vrijeme. Oni uredno primaju svoje nezasluzene plate a narod a sa njima I sportasi nek zive na slamcicu.