BiH u Lukavcu dočekuje Grčku. Karte puštene u prodaju

8 1.189

Odbojkaška CEV Srebrena liga u Lukavac dovodi Reprezentaciju BIH, koja  dočekujke Grčku.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani u Lukavcu 15. juna 2019. godine u 20 sati.

Karte po cijeni od 5 KM su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti u Centru za kulturu Lukavac, Sportskoj dvorani Lukavac, Piceriji Azzuro i Kafe baru  Bumbar.

Leave a Reply

8 komentara za članak "BiH u Lukavcu dočekuje Grčku. Karte puštene u prodaju"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Dzeko
Gost
Dzeko

U stoju da ce zijanit

Nerma
Gost
Nerma

Čestitke direktoru Prijicu što nam ovo organizuje sa odbojkaškim savezom! Nacelnik nas Abd!

Dzeko
Gost
Dzeko

Ha ha dajte stoju

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Hajde isprasite Grke jer toliko godina nam prave problema u svim sportovima I da je doslo vrijeme da u Lukavcu ostave bodove I izgube naravno. Ja mislim da cemo ih pobijediti pred punim trebinama I sa fer I korektnim navijanjem sto Lukavcanima I prilici I nek svi vide da je Lukavacka publika najbolja u BiH ako ne I sire. Do pobjede zajedno ako bogda.

Dzeko
Gost
Dzeko

Denis I Basa na aparatima

SDA=SBIH=PORAZ2018
Gost
SDA=SBIH=PORAZ2018

Sjećam se nekad prije LAFINAŠA kad sam dolazio na utakmice u dvoranu
Prvo tresnem od pružni prelaz
Drugo fontana kraj Doma ne radi
Treće Parking kod doma katastrofa
Četvrto Hala u Domu kulture je bila Hala a sad je WC
Ipak koalicija Lafinaš-Kuko je uradila bar nešto što koalicija SDA=SBIH=PORAZ2020 nije mogla za 20 godina

Suljo Preletačević
Gost
Suljo Preletačević

ne sjecas se dobro, fontanu je aktivirao Dino BegiĆ (SDA). ovaj pružni prelaz je propao nakon godinu dana i sada opet tresneš kada pređeš preko njega, treće si eto u pravu, četvrto nisi jer je i dalje HALA. zašto lažete sami sebe u oči kada se ništa promijenilo nije.

Radnik doma kulture
Gost
Radnik doma kulture

Tako je jedino sto je Dino Begić (SDA) uradio u mandatu je aktiviranje fontane i smanjenje plate radnicima, Prijic s druge strane uradio WC, uradio led osvjetljenje u dvorani, uradio led osvjetljenje u domu, ozvučenje dobio dom nakon 12 godina (proslo ozvučenje donirao SDA direktor merhametu), okrecio unutrašnjost doma, renoviran kafić, ostakljen dom kulture (direktori SDA nisu mogli promijeniti ni stakla porazbijana 94 od granate) uradjeni slivnici, rekonstruisane podne ploce u domu kulture, 40% kancelarija u potpunosti renovirano sa novim namještajem, racunarska oprema komplet zamijenjena, povećana plata radnicima i topli obrok za radnike, isplaćen radnicima regres prosli mjesec, zatvorena dva protokola prema komunalnom (oko 240.000 KM duga vratio) ozivio kino u Lukavcu, predstave redovne, recitali, svake sedmice 2-3 događaja. Ja kao radnik nemam riječi. Najbolji direktor ikad! Dino Begić samo vršio presiju na radnike i nista drugo. U mandatu samo jednom isplatio pola regresa, a olate nam smanjio za 220 KM. Hvala Delicu za Prijica!