fbpx

Malonogometni turnir “Bosna se i loptom brani”

2 min. za čitanje
Izgled plakata

Organizator turnira je Sportski magazin “BH TEMPO 09” u saradnji sa N/F Savezom TK, Općinom Lukavac i JU Centar za kulturu Lukavac a suorganizator je Fudbalski Savez Općine Lukavac.

Na turniru, uz već registrirane malonogometne ekipe s područja Kantona koje su u sistemu ligaških takmičenja pravo nastupa imaju sve afirmirane malonogometne ekipe na turnirima odigranim na općinskim nivoima.

Kotizacija po ekipi iznosi 300,00 KM od čega 50% sredstava ide u nagradni fond za prve tri ekipe, najboljeg strijelca, golmana i igrača. Prijave se primaju u prostorijama “BH TEMPA 09” u Sportskom centru Mejdan (10.00 – 14.00 sati), na tel/fax 035 228 303 ili e-mail: bhtempo09@hotmail.com.

Kontakt osoba: Milenko Čajić 062 876 412. Ekipe se mogu prijaviti do 24. februara kada će biti obavljeno izvlačenje takmičarskih brojeva i formiranje grupa.

Prva dva dana bit će odigrani susreti po grupama dok je u utorak predviđen završni dio. PRVI “KUP TK U MALOM NOGOMETU“ koji će biti odigran pod motom “BOSNA SE I LOPTOM BRANI” ima za cilj okupljanje najboljih malonogometnih ekipa s područja cijelog TK koje bi se kroz fer i sportsko nadmetanje borile za laskavi naslov najboljeg malonogometnog tima TK, druženje sportista i sportskih radnika te obilježavanje jednog od najznačajnijih datuma u novijoj histroji Bosne i Hercegovine, 1. MARTA – Dana Nezavisnosti.

Medijski pokrovitelj turnira: Lukavački info portal | SodaLIVE.ba

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments