fbpx

Kiselinom na Ibrakovićev Jaguar

1 min. za čitanje

Abdulah Ibraković, trener zeničkog Čelika prije dva dana bio je na meti huligana. Za sada nepoznati počinioci njegov automobil, Jaguar, posuli su kiselinom i počinili znatnu materijalnu štetu.

Navijači Čelika ograđuju se od ovog čina:

Udruženje „Robijaši 1988“ iz Zenice ograđuje se od ovog čina i obavještavaju javnost da naše Udruženje nema nikakve veze i da oštro osuđujemo pomenuti događaj.

Napad na imovinu Abdulaha Ibrakovića predstavlja novi atak onih snaga koji žele destrukcijom i nečasnim radnjama da naštete našem klubu i da ga u ovoj ionako teškoj situaciji, zarad nekih ličnih interesa, još više destabilizuju.

Napominjemo da naše Udruženje ima korektne odnose sa Šefom stručnog štaba Ibrakovićem, što se vidjelo na dosadašnjoj podršci koju smo pružali treneru i igračima na svim utakmicama NK Čelik – kaže se u saopćenju Udruženja navijača iz Zenice.

Istu sudbinu nedavno je doživio i bivši predsjednik Čelika, Mirsad Čizmo, čiji je auto također oštećen kiselinom, a počinioci još uvijek nisu uhapšeni.

“Diverzija” na Ibrakovićev automobil izvedena je prijedva dana iza ponoći, a policija intenzivno traga za počiniocima ovog djela.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Robijaši navijači ???
Nisu više xD

hahaha istopi se jaguar xD sad je maca…

tko god da je ovo uradio svaka cast sve pohvale:))))

Dobro jutro Kolumbo, ljudi posuli tekucinu prije mjesec dana oni tek sada stavljaju . . .

Ibrak, odakle nabavljas dijelove za jaguara?

bolje da Robija cuva trans,nego sto odradjuje ovakve akcije 😀

al neka su …Ibrakovic i slicni njemu su *** Radnicki……a sad to radi stranka 😀

Joooj ??? koji si ti DEBIL.

Digni to dupe pa nesto radi a nemoj samo kritikovati ljude koji nesto rade i kako ti nebi bilo dosadno dok sjedis i crvas to dupe.

Izvoli majmuncino pa vidi kad se to desilo:

http://www.nkcelik.co.ba/ver5/