fbpx

Kapiten Slobode odgovorio na optužbe UO FK Radnički: “Ovo je čista lakrdija. Ko gubi ima pravo i da se ljuti”

2 min. za čitanje

Rekao bih da ko gubi ima pravo i da se ljuti. Tri dana nakon utakmice oni šalju neko  saopštenje u kojem me optužuju za devastaciju svlačionice. Možda im je zasmetalo što smo mi  najnormalnije došli na utakmicu, a oni su to doživjeli kao praznik.

Zaista ne znam šta da kažem  na ovo. Ovo je po meni čista lakrdija. Pa mi se ne spremamo za utakmicu tako što razvaljujemo  svlačionicu, kaže kapiten Slobode Muhamed Omić.Omić ističe kako je o utakmici sa Radničkim prestao razmišljati još u nedjelju oko 17 sati i da je od tada svoje misli okrenuo utakmici sa Jedinstvom.

To je za nas derbi sezone. Maksimalno smo skoncentrisani na tu utakmicu i nikakvo saopštenje  za javnost ne može unijeti neku nervozu ili nemir u ekipu, kaže Omić.

Saopštenje UO FK Radnički

– Članovi upravnog odbora vidjeli su kapitena FK Sloboda Muhameda Omića kako uništava tuševe u kupatilu gostujuće svlačionice, što nas je neprijatno iznenadilo s obzirom na to da je ekipa iz Tuzle fer i korektno dočekana, a isto tako i ispraćena sa stadiona Jošik. Ovakvo ponašanje kapitena ekipe je za svaku osudu, jer upravo je Omić taj koji bi trebao da bude primjer svojim suigračima, ali i mlađim naraštajima“, navodi se u saopštenju UO FK Radnički Lukavac.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

s obzirom kako je *** facu ima,nije cudno sto hladno laze,bas su neka velika ekipa pa naormalnije dolaze u lukavac,naravno da naj normalnije dolazite jer znate da vas nece docekati seljacine tuzlanske iz podsica koji su naj vatreniji navijaci slobode a sa tuzlom imaju veze kao i sa sarajevom,znate da vas nece docekati kamenice i uvrede kulturnih tuzlaka koji od muke zbog navijanja siouxa sve nas lukavcane nazivaju seljacima,cuj tuzlak te naziva seljakom..smijesno..

to je istina *** fukare

uprava radnickog treba ispostaviti racun slobodi pa nek jbni ciro plati ako voli svog kapitena..nije on ni za stale a kamoli da bude kapiten slobode..seljacki klub i et..