fbpx

Veliko pojačanje za FK Radnički

1 min. za čitanje

(sportsport.ba)

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca vrijedno se spremaju za nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH.

Upravni odbor ovog kluba vrijedno radi na sklapanju igračke križaljke, koji će u drugom dijelu sezone imati zadatak da što prije obezbjedi opstanak u ovom rangu takmičenja.

Ovih dana tim iz Lukavca potpisao je možda i najveće pojačanje za drugi dio sezone. Ugovor do kraja sezone sa ovim timom potpisao je fudbaler sredine terena Esmir Ahmetović.

Ahmetović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za NK Tuzla, Jagodinu, Slobodu, Poli Timisoara dok mu je zadnji klub prije dolaska u Radnički bio Sinđelić iz Beograda.

Nakon prvog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH Radnički se nalazi na desetom mjestu sa dvadeset osvojenih bodova, te u drugom dijelu sezone vodiće žestoku borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja. 

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

15 mjeci nije lopte vidio i dolazi sedmicu prije pocetka prvenstva . Tamam kad se zavrsi prvenstvo moze igrati ili ga spremiti za drugi klub

U sve se “razumiš” ko pravi Bošnjo … malo đamija, malo nogomet, pa ekologija …svaka ti ćasa

Eto tvoj nacelnik lafinas se razumje a za zavrsetak dzamije nije ni marke dao , Radnicki je izbacio u 2 fed ligu a o ekologiji necemo ni pricati dosao je tvoj nacelnik prije 3 godine sa sloganom — DA LUKAVAC PRODISE — a sad nas grad Lukavac je najzagadjeniji u Evropi