U subotu počinju pripreme fudbalera Radničkog

4 701

Zimska pauza za fudbalere Radničkog završava u subotu, 26.januara, a prozivkom koja je najavljena za 12:00 sati ujedno će početi i pripreme za drugi dio sezone u Drugoj ligi Federacije BiH.

Radnički će u nastavak prvenstva ući sa određenim kadrovskim izmjenama, tako da se očekuje puno izmjena na Jošiku uoči starta proljetnog dijela prvenstva.

Prethodnih dana posebno su bili aktuelni odlasci sa Jošika, pa je otvoreno pitanje sa kakvim će igračkim kadrom početi drugi dio sezone.

Radnički je jesenji dio šampionata završio na skromnom desetom mjestu sa ukupno dvadeset osvojenih bodova, čak trinaest bodova manje od prvoplasirane Budućnosti.

Ispred Radničkog nalaze se ekipe iz Banovića, Čelića, Poljica, Malešića, Miričine, Srebrenika, Priluka, Seone i Donje Mahale.

Leave a Reply

4 komentara za članak "U subotu počinju pripreme fudbalera Radničkog"

avatar
najnoviji najstariji popularni
came
Gost
came

To je jedino obećanje koje je Lafinaš ispunio, da će Radnički Lukavac igrati Kantonalnu ligu.Svaka čast, pa što bolan u Radnički ne stavi iskusno predsjedništvo na čelu sa penzionerom Čačkovićem,Jozom,Suljićem i referentom za sport Adijem pa da se prošetamo u premijer ligu.Možda bi se u tom predsjednišštvu moglo naći mjesta i za Brkića,Jaketa, Adema ,zatim za Minu,Senu i Dinelu.Ustvari možda ste Vi to ugradili u Strategiju dugoročnog razvoja pa da krenemo od šaban lige.

PuracicTuzla
Gost
PuracicTuzla

Taj klub uzet ii nabit nogom u guzicu, jedino za tog sluzi taj vas klub

blinker56
Gost
blinker56

Kako vas nije vise stid finansirat,to smece od Fudbalskog tima.

Soda
Gost
Soda

Koga treba finansirati,,selendre,,,poljice,puracic i ostale…Ustanite kad se spomene RADNICKI…