fbpx

Radnički se pojačava iz Premier lige: Kalajanović na posudbi

1 min. za čitanje
Čelnici Mladosti iz Doboja kod Kaknja odlučili su poslati Lazara Kalajanovića na posudbu, te će tako lukavački prvoligaš pojačati konkurenciju u veznom redu.
Srbijanski internacionalac se za nekoliko mjeseci provedenih u Mladosti nije nametnuo kao pojačanje i bilo je jasno da trener Husref Musemić na njegove usluge neće računati u nastavku sezone. U dogovoru sa klubom Kalajanović je poslan na posudbu u redove federalnog prvoligaša Radničkog iz Lukavca, što je potvrdio i trener Milenko Bošnjaković.
“Posudba Kalajanovića je gotovo završena stvar. Papiri još nisu stigli, ali očekujem ga u subotu na prozivci”,   istakao je trener Radničkog. Kalajanović je prije nego što je došao u Mladost branio boje Borca iz Čačka i Poleta. Po vokaciji je zadnji vezni, a jednako dobro se snalazi i u zadnjoj liniji.

Kalajanović je uz povratnika Almira Redžića jedno od prvih pojačanja za nastavak sezone, a iz izvora bliskih klubu saznajemo da su u toku završni pregovori sa provjerenim prvoligaškim imenima, te će subotnja prozivka s te strane biti izuzetno zanimljiva.
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments